Befektetés több mint 100 részvénybe

Villámgyors, azonnali végrehajtás

Kockázati figyelmeztetés: szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik.

A költség minden egyesült államokbeli részvény esetén tranzakciónként 0,04 $, és tranzakciónként minimum 1 $ jutalékkal.

A költség minden egyesült királyságbeli részvény esetén tranzakciónként 0,10%, és tranzakciónként minimum 9 $ jutalékkal.

A költség minden német részvény esetén tranzakciónként 0,10%, és tranzakciónként minimum 5 $ jutalékkal.

Az összes részvényre vonatkozó jutalékokat honlapunkon tekintheti meg.

Az XM díjai és elismerései

Besorolás a World Finance 100 vezető vállalatai közé
Kiemelkedő teljesítmény a pénzügyi iparágban

Arany minősítés
az emberek vezetéséért és fejlesztéséért

Befektetési és pénzügyi szakkiállítás, 2016.
Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) Leggyorsabban Fejlődő Brókerének járó díj

Legjobb piacelemzés és oktatás
A CFI (CFI.co) folyóirat díja

Miért érdemes az XM-et választani?

Mostanra több mint 10 000 000 ügyfél csatlakozott hozzánk, és 2009-es megalapítása óta az XM szilárd alapokon álló nemzetközi befektetési céggé vált, piacvezető helyet vívva ki magának az iparágban.

Engedélyezett és szabályozott

Az XM-nél egy engedéllyel rendelkező, szabályozott brókernél fektethet be.

Világszinten elismert

Munkatársaink több mint 190 országból származó ügyfeleket szolgálnak ki több mint 30 nyelven.

24 órás ügyfélszolgálat

Az XM-nél több mint 30 nyelven veheti igénybe a 24/7 ügyfélszolgálatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Ügyfélközpontú

Minden ügyfelünknek ugyanazt a minőségi szolgáltatást, végrehajtást és ügyfélszolgálatot nyújtjuk.Jogi nyilatkozat: Ezt a honlapot az XM Global Limited üzemelteti, melynek bejegyzett székhelye Suite 404, The Matalon, Coney Drive, Belizeváros, Belize.

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottságának (FSC) engedélyével és felügyeletével (engedélyszám: 000261/309) működő XM Global Limited és a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdei Felügyelet (CySEC) engedélyével és felügyeletével (engedélyszám: 120/10) működő Trading Point of Financial Instruments Limited a Trading Point Group cégcsoport tagjai.

Kockázati figyelmeztetés: szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik. Kérjük olvassa el a kockázati figyelmeztetés erre vonatkozó részleteit.

Korlátozás: az XM Global Limited a következő országok lakosai számára nem nyújt szolgáltatásokat: az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Izrael és Iráni Iszlám Köztársaság.

Az XM nem szánja a honlapját olyan országokban élő személyeknek, ahol a honlapjának és szolgáltatásainak felhasználását a helyi törvények és jogszabályok tiltják. Ha valaki olyan országból fér hozzá ehhez a honlaphoz, ahol a felhasználása tilos, illetve nem tilos, a felhasználó felelőssége megbizonyosodni arról, hogy a honlap vagy a szolgáltatások felhasználása megfelel-e a helyi törvényeknek vagy jogszabályoknak. Az XM nem erősíti meg, hogy a honlapján megjelenő információk minden joghatóságnak megfelelnek.

Honlapunkon a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk. Tájékozódjon a részletekről, vagy módosítsa süti beállításait.